Ons bedrijf

foto 2Bezig zijn met dingen die voor u echt belangrijk zijn, daar droomt toch iedere ondernemer van. Zaken doen zonder zorgen, omdat u altijd helder zicht heeft op de financiële dimensies van uw handelen. Dat betekent: als ondernemer én als privé-persoon leven met een gerust gevoel!

Greep houden

Bormans Administratie- en Bedrijfsadviesbureau is zelf ondernemer. Wij weten daarom precies hoe belangrijk het is om greep te houden op de financiële en administratieve kant van uw leven. dat is namelijk ónze passie: ondernemers en particulieren op financieel en economisch gebied bijstaan. We doen dat op een directe, ongecompliceerde manier, laagdrempelig en persoonlijk.

Gewoon (en) goed!

Het Zuid-Limburgse land: dat is waar wij ons thuis voelen. De ruimte, de vriendelijkheid en rust maken het mogelijk om complexe zaken in perspectief te plaatsen. Wij doen dat ook met betrekking tot uw financiële bedrijfsvoering:
Duidelijkheid geven en samenhang laten zien. Tegelijkertijd zijn wij volhardend en ambitieus. In financiële zaken kun je immers geen genoegen nemen met half werk. Alles moet perfect in orde zijn, volkomen betrouwbaar en afgehandeld volgens de nieuwste regelgeving en inzichten.

Bewegingsruimte

Dat het in uw leven, zakelijk en privé, niet alleen draait om de administratie, begrijpen wij. Echter is de financiële en  administratieve kant van de zaak wel zo belangrijk. Daarom vinden zowel ondernemers als particulieren bij ons, naast kwaliteit en een snelle persoonlijke afhandeling, tevens een hoge mate van flexibiliteit. Onze medewerkers staan bij acute kwesties voor u klaar en roepen de hulp in van specialisten bij ingewikkelde vraagstukken die niet helemaal tot onze expertise behoren. Op die manier weet u altijd hoe u er financieel voorstaat, wat de kosten en de baten zijn en welke bewegingsruimte u heeft.