Diensten

Foto 1Ons kantoor heeft een breed scala aan werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Een greep uit de mogelijkheden:

Voor ondernemers

Wij nemen graag de administratieve werkzaamheden van u over of staan u bij daar waar nodig is: van boekhouding, loonadministratie, financiële rapportages, jaarstukken tot financieringsaanvragen. Daarnaast zijn wij uw onafhankelijk financieel adviseur voor wat betreft toekomststrategieën, persoonlijke financiële planning, enzovoort. Uiteraard begeleiden wij u bij het opzetten van uw administratie en zorgen dat de specialisten die u nodig heeft, beschikbaar zijn. Over wat u zelf wil uitvoeren, kunnen afspraken worden gemaakt. Zoals bijvoorbeeld over online verwerking van uw administratie. Kortom: wij regelen het voor u op de manier die bij u past!

Startende ondernemers & het MKB

Wie zakelijke ambities wil omzetten in een ondernemersplan, is bij ons kantoor aan het juiste adres. Tevens bent u van harte welkom voor gedegen advies over de financiële onderbouwing van het bedrijf en alles wat er verder nodig is om financieel gezond te kunnen starten.

Tijdelijke ondersteuning

Heeft u enige tijd behoefte aan een specialist of heeft u tijdelijke ondersteuning nodig bij het opzetten dan wel herinrichten van de administratieve afdeling? Dan zorgen wij voor een interim manager die deze taak op zich neemt. Wij houden de vinger aan de pols, als daar behoefte aan is, zodat u zich onbezorgd kunt richten op andere belangrijke zaken.

Breed spectrum

Bormans Administratie- en Bedrijfsadviesbureau biedt een breed spectrum aan diensten en producten:

  • Startersbegeleiding
  • Financiële administratie
  • Loonadministratie
  • Financiële planning
  • Fiscaal advies
  • Interim Management
Kwaliteit gewaarborgd

Bormans Administratie- en Bedrijfsadviesbureau is een allrounder. Wij hebben onze wortels in de regio en kennen onze klanten en hun branche. We weten dus waar we over praten als wij u een advies geven. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) waardoor onze kwaliteit gewaarborgd blijft.